Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

Zaradi zaprtja stare obalne ceste obvoz čez predor Markovec brez vinjete
20.3.2017


Zaradi popolne zapore stare obalne ceste (med priključkom na Krožno cesto in priključkom Ruda) je obvoz od 20. marca 2017 urejen po hitri cesti H6 Koper–Izola, skozi predor Markovec, zato med priključkoma Semedela in Izola ni obvezna uporaba vinjete.

  Avtocestni odseki z obvezno uporabo vinjet.

DARS d. d. je Mestni Občini Koper in Občini Izola, upravljavkama obalne ceste, v upravnem postopku na podlagi vloge in skladno s področno vladno uredbo o cestnini in cestninskih cestah izdal soglasje za postavitev prometne signalizacije in ureditev obvoza na hitri cesti H6 Koper–Izola, med priključkoma Semedela in Izola, zaradi popolne zapore obalne ceste. Voznikom, ki hitro cesto H6 Koper–Izola uporabljajo kot obvozno cesto brez vinjete, je to dovoljeno le na odseku št. 0389 in 0789 Semedela–Izola, skladno s 16. členom vladne Uredbe o cestninskih cestah in cestnini (Ur. l. RS, št. 77/16).Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri