Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

Zapora odseka avtoceste A5 Dragučova–Lenart zaradi odprave napak ob izteku garancijske dobe
21.5.2018


Na odseku avtoceste A5 med Dragučovo in Lenartom, in sicer na območju viadukta Močna, pokritega vkopa Močna in viadukta Zamarkova, bo od 22. maja do 15. junija 2018 vzpostavljena popolna zapora prometa zaradi del ob zaključku 10-letne garancijske dobe, v sklopu katere se bodo izvajala sanacijska dela na betonih.


Zapora v smeri proti Lenartu bo potekala od 22. maja do 2. junija 2018, v smeri proti Dragučovi pa od 5. junija do 15. junija 2018. V času popolne zapore bo promet na tem območju potekal dvosmerno po nasprotni strani avtoceste.

O zapori bo DARS d.d. obveščal tudi s pomočjo elektronskih portalov nad avtocesto, sicer pa voznicam in voznikom priporočamo, da pred potjo pokličejo Prometno-informacijski center za državne ceste (PIC) na kratko številko 1970, kjer jim bodo operaterji poskušali dati čim bolj aktualno in celovito informacijo o stanju na cestah. Na kratko lahko stanje na avtocestah in hitrih cestah preverijo tudi na brezplačni glasovni postaji 080 22 44. Sicer pa so številne prometne informacije na voljo tudi na spletni strani PIC www.promet.si ali na naslovu http://m.promet.si, ki je prirejen za pregled informacij o stanju na cestah z mobilnimi telefoni.
Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri