Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

Vesele praznike in srečno novo leto
22.12.2016


Zaposleni v družbi DARS d. d. želimo vsem uporabnicam in uporabnikom naših avtocest ter hitrih cest in tudi vsem drugim vesele praznike ter srečno, zdravo ter uspešno novo leto 2017. Zlasti vam želimo previdno, strpno in predvsem varno vožnjo.

Klikni za povečavo

Za nami je leto 2016, ki je s poslovnega vidika uspešno za našo družbo. Za to so zaslužni zaposleni v družbi DARS d. d., vzdrževalci avtocest in hitrih cest, sodelavci in sodelavke s področja cestnine, upravljanja prometa, strokovnih in vseh drugih služb. Za uspešnost podjetja bomo morali skrbeti tudi v prihodnje. Ne bo nam vedno lahko, vendar smo prepričani, da bomo skupaj zmogli premagati vse ovire, ki nas čakajo. Še naprej se bomo morali zavedati svoje odgovornosti do vas, uporabnic in uporabnikov avtocestnega sistema, do lastnika, državljank in državljanov.

Letos smo namesto novoletnih poslovnih daril sredstva namenili otrokom iz projekta Botrstvo. Ta deluje pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje in je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in spodbudo. Namen projekta, ki deluje že šesto leto, je zmanjšanje socialne izključenosti zaradi revščine in omogočanje boljših pogojev za otrokov zdrav razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov ter s tem spodbudno preživljanje otroštva.


Z najboljšimi željami,

delavke in delavci DARS d. d..
Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri