Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

Konferenca ASECAP namenjena prometni varnosti
3.3.2011


V začetku marca je evropsko združenje avtocestnih koncesionarjev in upravljavcev avtocest ASECAP v Atenah pripravilo srečanje, na katerem so udeleženci, med njimi tudi predstavniki DARS d.d., razpravljali o prometni varnosti. Cestninski operaterji so ob tej priložnosti izmenjali mnenja in primere dobre prakse v zvezi s prizadevanji za  zmanjševanje smrtnih žrtev in poškodb na cestah Evropske unije.

Konferenca z naslovom ASECAP-ove cestninske ceste: varno potovanje v Evropi je bila pripravljena v sodelovanju z grškim nacionalnim cestnim združenjem TEO. Ob tej priložnosti so udeleženci znova izpostavili, da je prometna varnosti med največjimi prioritetami na cestninskih avtocestah.

Več o samem dogodku si lahko preberete na spletni strani ASECAP-a: http://www.asecap.com/english/events-other-en.html#athens.Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri