Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

DARS med najuglednejšimi delodajalci 2016
7.2.2017


V organizaciji spletnega portala MojeDelo.com je letos že šestič potekal izbor za najuglednejšega delodajalca leta. V raziskavi je sodelovalo več tisoč kandidatov na trgu dela, ki so na podlagi različnih kriterijev ocenjevali ugled posameznega podjetja. Družba DARS je prejela imenitni priznanji, in sicer »Ugledni delodajalec« ter »Ugledni delodajalec« za prvo mesto v panogi logistika in promet. 

  Struktura zaposlenih v DARS


Podelitev je v četrtek zvečer, 2. februarja, potekala v Cankarjevem domu v Ljubljani, priznanji pa sta v imenu družbe prevzela predsednik uprave, dr. Tomaž Vidic in vodja službe za upravljanje s kadri, Vesna Kemper.

Prejeti priznanji sta potrditev naših aktivnosti v luči zagotavljanja dobrega poslovanja, ugleda družbe ter skrbi za sodelavce.

Počaščeni smo, da nas javnost sprejema kot socialno stabilno, zanesljivo, trajnostno naravnano in družbeno odgovorno podjetje. Prejeti priznanji nam dajeta navdih za takšno delo tudi v prihodnosti.
Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri