Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

Akcija »Boljši od fotra, Boljša od mame!«
11.3.2011


Na pobudo Ministrstva za šolstvo in šport se je tudi družba DARS d.d. pridružila akciji »Boljši od fotra, Boljša od mame!«, katere namen je osveščanje o pomenu varnosti v prometu, še posebej med bodočimi in mladimi vozniki. Poleg Ministrstva za šolstvo in šport ter DARS d.d. v akciji sodelujejo še družba Petrol, Trening varne vožnje Brane Küzmič in Porsche Slovenija.
Ob začetku akcije pripravljamo posebni dogodek, ki bo v ponedeljek, 14. marca 2011, ob 12.00, na Srednji gradbeni, geodetski in ekonomski šoli v Ljubljani (Ljubljana, Dunajska cesta 102).
14. marec je tudi uradni začetek nagradnega natečaja, na katerem bodo sodelovali slovenski srednješolci.
 
Na ponedeljkovi prireditvi bodo sodelovali: minister za šolstvo in šport, dr. Igor Lukšič, član uprave družbe Petrol, Roman Dobnikar, poslovni direktor družbe DARS d.d., mag. Ciril Kafol, direktor znamke Volkswagen, Marko Šriba in strokovnjak treninga varne vožnje, Brane Küzmič.
 
Prireditev bo z glasbenim nastopom popestrila pevka Neisha.

Več o dogodku si lahko preberete na tej povezavi.

 
     Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri