Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
O družbi
Osebna izkaznica
Poslanstvo in vizija
Cilji in kakovost
Organizacijska shema
Organi DARS d.d.
Zaposleni
Skrb za zaposlene
Prosta delovna mesta
Študentsko delo
Družbena odgovornost
Informacije javnega značaja
Pomembne številke
Potrjevanje referenc
Finančno središče
Temeljni dokumenti
Javna naročila
Mednarodno sodelovanje
Telekomunikacijske storitve
 

Prosta delovna mesta

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji d.d., Ulica XIV. divizije 4, 3000 Celje, objavlja:

1.) prosto delovno mesto SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC (m/ž) v Poslovnem področju, v Službi za finance in računovodstvo, v Oddelku za računovodstvo.

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:
- Specialistično izobraževanje po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnje)/specializacija po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnja) ali Visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prejšnje)/visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) ali Magistrsko izobraževanje (druga bolonjska stopnja)/magistrska izobrazba (druga bolonjska stopnja) ali Visokošolsko izobraževanje druge stopnje in podobno izobraževanje/visokošolska izobrazba druge stopnje, drugje nerazporejeno (Klasius: 17001, 17002, 17003 ali 17099),
- dobra usposobljenost za delo z orodji MS Office,
- vozniški izpit B kategorije,
- višja raven znanja tujega jezika – B1,
- organizacijske sposobnosti,
- komunikativnost,
- natančnost in zanesljivost,
- sposobnost dela v timu,
- inovativnost,
- kreativnost,
- osebna urejenost.

Želena funkcionalna znanja:
- strokovni izpit s področja dela,
- višja raven znanja drugega tujega jezika – B1,
- izobrazba ekonomske smeri oz. delovnemu področju ustrezne smeri,
- izkušnje z delom v računovodstvu (najmanj 5 let),
- dobro poznavanje zakonodaje vezane na obračun prejemkov izven in iz delovnega razmerja,
- napredno znanje Worda in Excela,
- samostojnost in odgovornost pri delu.

Vsebina delovnega mesta - naloge: opravljanje najzahtevnejših del s področja dela, pripravljanje projektnih nalog, vodenje projektov, sodelovanje pri pripravi poslovnega načrta, pripravljanje pogodbenih dokumentov, predlaganje novih metod tehnik in postopkov dela, pripravljanje strokovnih podlag in internih aktov, sodelovanje pri usposabljanju sodelavcev, vodenje evidenc, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil.

Delovno razmerje se sklene za določen čas iz razloga nadomeščanja začasno odsotne delavke do njene vrnitve, s polnim delovnim časom in 4 (štiri) mesečnim poskusnim delom.

Lokacija dela: Ljubljana

Ponudbe z življenjepisom, ustreznimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev in opisom dosedanjih delovnih izkušenj, prosimo pošljite v tridesetih dneh po objavi na naslov: DARS d.d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Služba za upravljanje s kadri« ter navedbo »Prijava na delovno mesto SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC (m/ž) v Oddelku za računovodstvo«.

Datum objave:
16.8.2017
Datum poteka objave: 15.9.2017


2.) prosto delovno mesto Višji referent (m/ž) v okviru Investicij, Splošno.

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:
- višje strokovno izobraževanje/višja strokovna izobrazba, višješolsko izobraževanje (prejšnje)/višješolska izobrazba (prejšnja) ali višješolsko, višje strokovno in podobno izobraževanje/višješolska, višja strokovna in podobna izobrazba, drugje nerazporejeno (Klasuis: 16101, 16102 ali 16199),
- dobra usposobljenost za delo z orodji MS Office,
- vozniški izpit B kategorije,
- organizacijske sposobnosti,
- natančnost in zanesljivost,
- prijaznost,
- sposobnost dela v timu,
- doslednost,
- osebna urejenost.

Želena funkcionalna znanja:
- strokovni izpit iz upravnega postopka prve stopnje,
- osnovna raven tujega jezika - A2.

Vsebina delovnega mesta - naloge: sodelovanje pri pripravi strokovnih podlag, opravljanje administrativnih del, opravljanje operativne in administrativne podpore, sodelovanje v projektih, vodenje evidenc, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil.

Delovno razmerje se sklene za določen čas iz razloga predaje dela, ki traja največ 30 dni ter po poteku razloga predaje dela iz razloga nadomeščanja začasno odsotne delavke do njene vrnitve, s polnim delovnim časom in 4 (štiri) mesečnim poskusnim delom.

Lokacija dela: Celje

Ponudbe z življenjepisom, opisom dosedanjih delovnih izkušenj in kopijami dokazil o izpolnjevanju pogojev, prosimo, pošljite v desetih dneh po objavi na naslov izpostave družbe: DARS d.d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Služba za upravljanje s kadri« ter navedbo »Prijava na delovno mesto Višji referent (m/ž) v okviru Investicij, Splošno.

Datum objave: 11.8.2017
Datum poteka objave: 21.8.2017


3.) 6 (šest) prostih delovnih mest OPERATER V KLICNEM CENTRU (m/ž), v Področju cestninjenja, v Centru cestninskega sistema, v Klicnem centru.

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:
- Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje/srednja strokovna izobrazba, srednje splošno izobraževanje/srednja splošna izobrazba ali srednje tehniško in drugo strokovno ter splošno izobraževanje/srednja strokovna in splošna izobrazba, drugje nerazporejeno (Klasuis: 15001, 15002 ali 15099),
- dobra usposobljenost za delo z orodji MS Office,
- vozniški izpit B kategorije,
- višja raven znanja 2 tujih jezikov – B1,
- poznavanje poslovne korespondence,
- komunikativnost,
- natančnost in zanesljivost,
- doslednost,
- potrpežljivost,
- sposobnost dela v timu,
- osebna urejenost.

Želena funkcionalna znanja:
- znanje dodatnih tujih jezikov (vsaj A2),
- znanja s področja telefonskega komuniciranja,
- znanje s področja komuniciranja s težavnimi uporabniki.

Prednost pri obravnavi in izbiri bodo imeli kandidati/ke z:
- znanjem ruskega jezika,
- znanjem češkega jezika,
- znanjem slovaškega jezika,
- znanjem poljskega jezika,
- znanjem bolgarskega jezika,
- znanjem romunskega jezika,
- znanjem madžarskega jezika.

Vsebina delovnega mesta - naloge: posredovanje informacij o cestninjenju (ECS, vinjete…), svetovanje uporabnikom pri pridobivanju medijev (OBU, vinjet...) ter njihovi pravilni namestitvi in uporabi, svetovanje in nudenje pomoči uporabnikom pri uporabi spletnega portala ECS in odpravljanju težav, povezanih z delovanjem OBU, svetovanje in/ali sodelovanje pri reševanju reklamacij, svetovanje in/ali nudenje pomoči uporabnikom aplikacij ECS, vnašanje in obdelovanje podatkov v aplikacijah informacijskega sistema, vodenje evidenc in pripravljanje poročil.

Delovno razmerje se sklene za določen čas enega (1) leta iz razloga začasno povečanega obsega dela, s polnim delovnim časom in trimesečnim poskusnim delom.

Lokacija dela: Ljubljana

Ponudbe z življenjepisom, opisom dosedanjih delovnih izkušenj in kopijami dokazil o izpolnjevanju pogojev, prosimo, pošljite v tridesetih dneh po objavi na naslov izpostave družbe: DARS d.d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Služba za upravljanje s kadri« ter navedbo »Prijava na delovno mesto Operater v klicnem centru (m/ž)«.

Datum objave: 24.7.2017
Datum poteka objave: 23.8.2017

Kandidati bodo testirani na področju znanja tujih jezikov, za katere bodo navedli, da jih obvladajo ter pisnega komuniciranja v slovenščini.

PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri