Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
O družbi
Finančno središče
Temeljni dokumenti
Javna naročila
Javno zbiranje ponudb
Mednarodno sodelovanje
Telekomunikacijske storitve
 

Javno zbiranje ponudb

Do 18.5.2018 do 12. ure zbiramo ponudbe za odprodajo nepremičnin, ki so v lasti DARS d.d.. Prodaja se po sistemu "videno - kupljeno". Predmet prodaje in pogoji sodelovanja so razvidni iz besedila javnega zbiranja ponudb za prodajo nepremičnin.

 Razpisna dokumentacija.pdf


DARS prodaja neaktivna osnovna sredstva

Do 3. 5. 2018 zbiramo ponudbe za odprodajo neaktivnih osnovnih sredstev, ki so v lasti DARS d.d.. Prodaja se po sistemu "videno - kupljeno", prodajna pogodba pa bo sklenjena s tistim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno nad izhodiščno ceno. Po dogovoru je možen ogled osnovnih sredstev v avtocestnih bazah. Vse potrebne informacije v zvezi s postopkom so razvidne razpisne dokumentacije. O izidu bodo vsi ponudniki pisno obveščeni.

Razpisna dokumentacija.pdf


JAVNO ZBIRANJE PONUDB ZA ODDAJO PROSTORA ZA POSTAVITEV SAMOPOSTREŽNIH AVTOMATOV

Do 20. 4. 2018 zbiramo ponudbe za oddajo prostora za postavitev samopostrežnih avtomatov za distribucijo toplih in hladnih napitkov ter prigrizkov v poslovnih objektih DARS d.d.. Prodajna pogodba bo sklenjena s tistim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno nad izhodiščno ceno. O izboru ponudb bodo vsi ponudniki pisno obveščeni.

Vse potrebne informacije v zvezi s postopkom so razvidne iz razpisne dokumentacije.

 Razpisna dokumentacija_ Samopostrežni avtomati_2018.pdf (403 kB)

PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri