Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
O družbi
Finančno središče
Letna poročila DARS
Polletna finančna poročila
Obveznice DARS
Zadolženost
Temeljni dokumenti
Javna naročila
Javno zbiranje ponudb
Mednarodno sodelovanje
Telekomunikacijske storitve
 

Finančno središče

Dobrodošli v finančnem središču DARS d.d.!

To poglavje je namenjeno vsem, ki jih zanimajo finančno poslovanje in sorodne vsebine, povezane s poslovanjem DARS d.d. Predstavljeni so pomembnejši kazalniki poslovanja družbe DARS d.d..

DARS d.d. opravlja svojo dejavnost na podlagi Zakona o družbi za avtoceste v Republiki Sloveniji ter na podlagi tega zakona sklenjene Koncesijske pogodbe za upravljanje in vzdrževanje avtocest v Republiki Sloveniji in Pogodbe o izvajanju naročila za opravljanje nalog v zvezi z izgradnjo in obnavljanjem avtocest ter finančnim inženiringom in drugih povezanih nalog po Nacionalnem programu izgradnje avtocest v Republiki Sloveniji. Obe pogodbi je DARS d.d. sklenil z Republiko Slovenijo v aprilu 2004.

DARS d.d. je delniška družba v 100-odstotni lasti Republike Slovenije, katere delnice ne kotirajo na organiziranem trgu in se lahko prodajo samo ob soglasju Državnega zbora RS. Družba je do sedaj izdala tri serije obveznic , ki kotirajo na prostem trgu Ljubljanske borze in se z njimi lahko trguje prek pooblaščenih borznih posrednikov.

Če vas podrobneje zanimajo pomembnejši finančni dogodki dogodki in novice družbe DARS d.d., obiščite rubriko Finančne novice v spletnem medijskem središču, ki je dostopna prek spodnje povezave.
 
Statut DARS d.d. določa, da družba delničarje in širšo javnost obvešča o vseh pomembnih dogodkih ali okoliščinah, ki lahko vplivajo na njeno poslovanje, z javnimi objavami na svojih internetnih straneh ter v sistemu elektronskega obveščanja Ljubljanske borze. DARS d.d. je avgusta 2005 z Ljubljansko borzo sklenil pogodbo o najemu SEO in obvestila, predpisana z Zakonom o trgu vrednostnih papirjev, odtlej objavljamo v okviru sistema elektronskega obveščanja Ljubljanske borze SEOnet.

KONTAKT ZA VLAGATELJE

Dejan Šeško

E-pošta: finance@dars.si
 

Finančne novice ... 

 


PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri