Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Investicije in obnove
Financiranje gradnje
Stroški gradnje
Nosilci nalog
Priprava državnih prostorskih načrtov
Zgrajene AC in HC
AC in HC v gradnji
Draženci - Gruškovje
Tretja razvojna os
Upravljanje in vzdrževanje AC in HC
Obnovitvena dela
Objekti na AC in HC
Avtocestne zanimivosti
Prometne obremenitve
Varstvo okolja
EU sofinancira
 

Navezava na Luko Koper

Vlada Republike Slovenije je julija 2004 sprejela uredbo o državnem lokacijskem načrtu za navezavo Luke Koper na avtocestno omrežje. V sklopu prve gradbene faze je v skladu z uredbo načrtovana izgradnja ankaranske in bertoške vpadnice ter povezovalne ceste  za Luko Koper, v sklopu druge faze pa izgradnja srminske vpadnice; uredba pa predvideva tudi izgradnjo ploščadi za bencinski servis Bertoki.

DARS d.d. je sredi aprila 2008 predal prometu 3,12 kilometra cest, s katerimi je iz priključka Bertoki po lokalni cesti navezal bodoči glavni vhod v Luko Koper na avtocestno omrežje (1. faza – Bertoška vpadnica). 
 
Manjkajoči del Ankaranske vpadnice bo v celoti dokončan konec leta 2011. 
 


INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri