Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Investicije in obnove
Financiranje gradnje
Stroški gradnje
Nosilci nalog
Priprava državnih prostorskih načrtov
Zgrajene AC in HC
AC in HC v gradnji
Draženci - Gruškovje
Tretja razvojna os
Upravljanje in vzdrževanje AC in HC
Obnovitvena dela
Objekti na AC in HC
Avtocestne zanimivosti
Prometne obremenitve
Varstvo okolja
EU sofinancira
 

Jagodje - Lucija

Vlada RS je sredi julija 2008 izdala Uredba o državnem lokacijskem načrtu za hitro cesto na odseku Jagodje - Lucija in priključno cesto za Piran. Obravnavan odsek predstavlja pretežni in zaključni del povezave somestja Koper - Izola - Piran in je med drugim eden od osnovnih ciljev v občinskih planskih dokumentih Mestne občine Koper ter občin Izola in Piran. Hitra cesta se izvede kot štiripasovnica z vmesnim ločilnim pasom.
 
Uredba opredeljuje gradnjo odseka štiripasovne hitre ceste od Jagodja (navezava na obstoječo štiripasovnico) do krožišča Lucija v dolžini 4,38 km ter dvopasovno regionalno cesto proti Piranu v dolžini 1,5 km.

 

 


INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri