Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Počivališča in kamere
Varna vožnja
Nasveti za varno vožnjo
Nepravilna vožnja
Nadzor hitrosti
Varnostna razdalja
Prometni koledar
 

Simulacija vožnje po rondoju Tomačevo

Z rekonstrukcijo krožnega križišča Tomačevo je od avgusta 2010 način poteka prometa v krožnem križišču Tomačevo na severni ljubljanski obvoznici H3 bistveno spremenjen. Dodatni, četrti krak predstavlja navezavo na Športno-rekreacijski center (ŠRC) Stožice ter povezuje krožni križišči Tomačevo in Žale. Zaradi štirih prometnih pasov na vseh uvozih in dela krožnega vozišča je promet urejen s semaforji. Vozniki se morajo pred vstopom v krožno križišče razvrstiti na ustrezen prometni pas glede na smer vožnje. Zaradi varnosti je kasneje menjavanje pasov prepovedano.

Če imate počasnejšo internetno povezavo vam svetujemo, da kliknete pavzo in ustavite video, počakate, da se vsebina v celoti prenese ter nato nadaljujete z ogledom.

Video 1 in 2: vožnja po krožišču v smeri ŠRC Stožice


Video 3 in 4: vožnja po krožišču v smeri Črnuč
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri