Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Počivališča in kamere
Počivališča
Kamere
Varna vožnja
Prometni koledar
 

Grabonoš sever

Počivališče Grabonoš sever

Počivališče se nahaja na avtocesti A5 na odseku Maribor - Pince. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz smeri Maribora oz. Šentiljla (A).


Na počivališču lahko koristite naslednje storitve:

Ponudba na počivališču Grabonoš sever Obratovalni čas
Parkirni prostori  
Bencinski servis OMV s trgovino VIVA 0-24
Sanitarije 0-24
Okrepčevalnica VIVA 0-24
Prostor za počitek (klopi in mize)  
Rekreacijske površine  
Otroška igrala  
Prostor za avtodom  
Oskrba avtodomov  
LPG avtoplin  
 

Bencinski servis OMV Grabonoš s trgovino in okrepčevalnico VIVA

Najnovejši OMV bencinski servis Grabonoš leži ob prekmurski avtocesti v smeri proti Murski Soboti in je opremljen popolnoma v skladu s potrebami mobilnih strank na dolgi poti. Poleg obsežnih parkirnih površin za avtomobile, tovornjake in avtodome, ki jim je omogočena oskrba, so tu še zelene rekreacijske površine, prostor za počitek s klopmi in mizami ter igrala za najmlajše, ki na daljši poti še posebej potrebujejo gibanje. Med postankom na funkcionalno in prijetno urejenem bencinskem servisu se stranke lahko okrepčajo z obsežno VIVA ponudbo, ki vključuje pestro izbiro živil, pripravljenih prigrizkov, dnevno sveži kruh in peciva ter številne tople in hladne osvežilne napitke. Bencinski servis zajema agregat z avtoplinom in številna točilna mesta, od katerih je eno namenjeno izključno lokalnim prebivalcem in je do njega mogoče dostopati preko lokalne ceste. Vse to je strankam na voljo 24 ur na dan.

Več o OMV: http://www.omv.si.

PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri