Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Počivališča in kamere
Počivališča
Kamere
Varna vožnja
Prometni koledar
 

Dravsko polje sever

Počivališče Dravsko polje sever

Počivališče se nahaja na avtocesti A4 na odseku Maribor - Gruškovje. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz smeri Gruškovja oz. s ptujske smeri.


Na počivališču lahko koristite naslednje storitve:

Ponudba na počivališču Dravsko polje sever Obratovalni čas
Parkirni prostori  
Bencinski servis OMV s trgovino VIVA 0-24
Sanitarije 0-24
Okrepčevalnica VIVA 0-24
Bankomat  
Prostor za počitek (klopi in mize)  
Otroška igrala  
Prostor za avtodom  
Oskrba avtodomov  
LPG avtoplin  
 

Bencinski servis OMV Dravsko polje sever s trgovino in okrepčevalnico VIVA

OMV bencinski servis Dravsko polje Sever leži ob enem izmed novejših krakov slovenskih avtocest med mejnim prehodom Gruškovje in Mariborom, odlikujejo pa ga številna točilna mesta vključno z agregatom za avtoplin ter celovita VIVA ponudba. Mobilne stranke si na 24-urnem bencinskem servisu lahko privoščijo postanek na obsežnih parkirnih površinah za avtomobile, tovornjake in avtodome, ki jih je mogoče tudi oskrbeti, ter si privoščijo prigrizek in osvežilne napitke iz ponudbe svežih sendvičev, peciva in ostalih VIVA prigrizkov, ki jih lahko vzamejo tudi s seboj na pot. Odpočijejo si lahko v prijetni VIVA okrepčevalnici ali na zunanjem prostoru za počitek, kjer so otrokom na voljo priročna igrala. Na bencinskem servisu ne manjka niti bankomat.

Več o OMV: http://www.omv.si.

PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri