Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Počivališča in kamere
Počivališča
Kamere
Varna vožnja
Prometni koledar
 

Dravsko polje jug

Počivališče Dravsko polje jug

Počivališče se nahaja na avtocesti A4 na odseku Maribor - Gruškovje. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz mariborske smeri.


Na počivališču lahko koristite naslednje storitve:

Ponudba na počivališču Dravsko polje jug Obratovalni čas
Parkirni prostori  
Bencinski servis OMV s trgovino VIVA 0-24
Sanitarije 0-24
Okrepčevalnica VIVA 0-24
Bankomat  
Prostor za počitek (klopi in mize)  
Otroška igrala  
Prostor za avtodom  
Oskrba avtodomov  
LPG avtoplin  
 

Bencinski servis OMV Dravsko polje jug s trgovino in okrepčevalnico VIVA

OMV bencinski servis Dravsko polje Jug na avtocesti med Mariborom in mejnim prehodom Gruškovje spada med najnovejše in najbolje opremljene bencinske servise v Sloveniji. 24-urni bencinski servis je posebej prilagojen lokaciji in ga odlikujejo zunanje travnate ter parkirne površine za tovornjake in avtodome, ki jih je mogoče tudi oskrbeti. Mobilnim in ostalim obiskovalcem je na voljo celovita VIVA ponudba, ki vključuje pestro izbiro pripravljenih živil in napitkov, poseben poudarek pa je namenjen peki svežega kruha in peciva ter pripravi svežih sendvičev, ki si jih stranke lahko privoščijo v okrepčevalnici VIVA ali na zunanjih površinah namenjenih počitku, kjer ne manjkajo niti igrala za otroke. Za tiste voznike, ki jim je skrb za okolje na prvem mestu, bencinski servis ponuja agregat z avtoplinom, tu pa je še nepogrešljivi bankomat.

Več o OMV: http://www.omv.si.

PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri