Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Počivališča in kamere
Počivališča
Kamere
Varna vožnja
Prometni koledar
 

Fernetiči jug

Počivališče Fernetiči jug

Počivališče se nahaja na avtocesti A3 na odseku Ljubljana - Fernetiči pri meji z Italijo. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz italijanske smeri, takoj za mejo.


Na počivališču lahko koristite naslednje storitve:

Ponudba na počivališču Fernetiči jug Obratovalni čas
Parkirni prostori  
Bencinski servis OMV s trgovino VIVA 0-24
Sanitarije 0-24
Okrepčevalnica VIVA 0-24
Bankomat  
Javna telefonska govorilnica  
Prostor za počitek (klopi)  
Prostor za avtodom  
 

Bencinski servis OMV Fernetiči jug s trgovino in okrepčevalnico VIVA

OMV bencinski servis Fernetiči jug na avtocesti strankam poleg številnih točilnih mest ponuja tudi celovito VIVA ponudbo z VIVA trgovino in okrepčevalnico, kjer si lahko 24 ur na dan privoščijo sveže pečeni kruh, pecivo, pripravljene sendviče in vrsto drugih prigrizkov. Izbirajo lahko med pestro ponudbo toplih in hladnih napitkov, ki jih lahko vzamejo tudi s seboj. Lastnike avtodomov čakajo posebna parkirna mesta, ne manjkajo pa niti prostor za počitek, opremljen s klopmi, telefonska govorilnica in bankomat.

Več o OMV: http://www.omv.si.

PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri