Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Počivališča in kamere
Počivališča
Kamere
Varna vožnja
Prometni koledar
 

Pince (Sever)

Počivališče Pince (Sever)

Počivališče se nahaja na avtocesti A5 na odseku Lendava – Pince, tik ob meji z Republiko Madžarsko. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz smeri Madžarske. Naslednje počivališče je oddaljeno približno 40 km.


Na počivališču lahko koristite naslednje storitve:

Ponudba na počivališču Pince Sever Obratovalni čas
Parkirni prostori  
Bencinski servis MOL Pince Sever s trgovino 0-24
Sanitarije 0-24
BAR MOL Pince 0-24
Prostor za počitek (klopi in mize)  
Rekreacijske površine  
Otroška igrala  
Prostor za avtodom  
Oskrba avtodomov  
     

Bencinski servis MOL Pince Sever s trgovino    

Na bencinskem servisu MOL Pince Sever je vse namenjeno udobni in varni vožnji. Tako avtomobili kot tudi vozniki so vabljeni, da se na bencinskem servisu spočijejo in napolnijo z energijo. Poleg visokokakovostnih goriv, ki so stalnica ponudbe MOL, se lahko vozniki tovornih vozil in avtobusov, opremljenih s katalizatorji SCR, na posebnem točilnem avtomatu oskrbijo s sredstvom AdBlue, ki je namenjen za zmanjševanje škodljivih emisij v izpušnih plinih.
 
  Bencinski servis MOL


Goste pričakujejo v klimatizirani trgovini, bogato založeni s pestro izbiro slaščic, prigrizkov, sendvičev, hladnih brezalkoholnih pijač, kave za s seboj in vsega potrebnega za varno ter udobno potovanje, vključno z avtocestnimi vinjetami.
 
  Trgovina

Integrirani del bencinskega servisa je tudi Bar, kjer gostom v prijetnem ambijentu ponujajo pestro izbiro toplih in hladnih napitkov, sveže kave, osvežilnih brezalkoholnih pijač, alkoholnih pijač, sendvičev ter svežih pekovskih izdelkov.

Gostje lahko uporabijo tudi brezžični internet. WLAN je javno dostopno brezžično internetno omrežje na bencinskem servisu MOL Pince. Uporabnikom je omogočena brezžična povezava z internetom s hitrostmi do 11 Mb/s.
 
  Bar
Fotografije s počivališča Pince (Sever) - MOL

  Počivališče Pince
 
  Počivališče Pince
 
  Počivališče Pince
 
  Počivališče Pince

Več o MOL: http://www.mol.si/si/.


PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri